Velkommen til tidenes event

Klar – ferdig – gå!

for deg som skal bli mamma og pappa

Klar Ferdig Gå

Herlig spahelg for dere to

Personlig møte med jordmor, osteopat, helsesøster, yoga og mye mer

  • Alt du trenger å vite om:
    • fødsel, svangerskap og barseltid
    • for mamma, pappa og dere to sammen

Standupshow med høygravide Sigrid Bonde Tusvik

Går du og kjenner på en masse ulike følelser og tanker som:

Hvordan blir jeg som mamma?

Jeg som allerede er mamma, har jeg hjerte nok til to barn?​

Hva tenker mannen min om å bli pappa for første gang/ igjen?

Dette er magisk og egentlig litt skummelt ?!

Hva om noe går galt?

Er jeg virkelig klar for dette?

Hjelp, jeg skal jo føde! Tenk om jeg ikke klarer det…

Mister jeg friheten min?

Hva gjør dette med forholdet vårt?

Er noe annerledes andre gang?​

Er det noe som jeg må være forsiktig med?

Hva kan jeg spise og ikke spise?

Kan jeg trene?

Tenk jeg har et barn i magen!

I samarbeid med Life og Weleda

Life logo
Caledula Weleda
Weledalogo

Tenk om det fantes:

baby

· Et sted hvor du fikk svar på alt dette og mer til.

· Et sted hvor fagkompetanse på svangerskap, fødsel, barseltid, trening, yoga og samliv var samlet.

· Et sted hvor du kan lære om alt du skal gjennom, og få verktøy som hjelper deg til å møte fødselen din og din nye rolle som mamma og pappa

· Et sted hvor du kan nyte ro, velvære og romantikk med din kjære

· Et sted hvor du kan møte andre gravide kvinner og hvor din partner møter andre kommende pappaer som er i samme situasjon

Endelig et møtested fylt av kunnskap, trygghet og humor.

Et sted hvor du trives, kan være deg selv, få svar på alt du lurer på og til og med få nye venner!

barn i magen

Jeg har valgt det beste stedet for oss denne helgen, nemlig Son spa.
Her får du harmoni, ro, tid, god mat og glede.

Etter dette eventet trenger dere ikke å investere i noen flere forberedelser, for her er all fagkompetansen samlet på et sted!

Tone Aanderaa - Din private helsesøster

Foredragsholderne som kommer vil dele av sin erfaring og kunnskap med mye varme og humor.

Jørgen Aanderaa
Tone Aanderaa

Velkommen til en helg både for mammaer & pappaer. 

Her vil dere​ begge to bli godt tatt vare på.

Konfransier er Jørgen Aanderaa -trebarns pappa med et ærlig blikk på livet med små barn.​ Sammen med Tone Aanderaa - din private helsesøster, leder deg og dere gjennom helgen med mye kunnskap, egenerfaringer og humor.

Fødselen er for mange et stort og skummelt fjell som skal bestiges. Tone og Jørgen vil gå gjennom denne reisen sammen med dere og gi dere kunnskap, pusteteknikker, konkrete råd og oppgaver, så også du som partner er trygg på hva du kan gjøre.​


Gjennom to fulle dager er dette bare noe av det du og dere vil få:

1

Sigrid Bonde Tusvik

Gravid for andre gang. Litt tyngre, litt mer kvalm, litt tjukkere og litt mer spent på hva som venter henne som to-barns mamma. Hun deler sitt skråblikk på småbarnstilværelsen og det å være høygravid i 2016.

Gled deg også til underholdning av Sigrid under middagen lørdag kveld.

2

Jordmor Marie

Hva skjer med kroppen din når du er gravid? Hva er normalt og hva kan du gjøre selv for å redusere plager? www.jordmorsenteret.no

3

Osteopat Mona

Om kroppens fysiologiske endringer i svangerskapet og hvordan du kan opprettholde en god funksjon og en god helse hele veien. www.femalewellness.no

4

Superpapsen

Hvordan er det egentlig å bli pappa? Hvordan kan du forberede deg? Ole Morten deler gode råd fra livet som småbarnspappa www.superpapsen.no

Deilig lunch

5

Belly & Baby

Yoga har stor effekt i svangerskapet. Hvorfor? Lær og nyt en god yogastund for deg og barnet ditt. www.bellyandbaby.no

6

Relasjonscoach Maria

Det er for mange en stor utfordring for parforholdet å få barn. Hva kan dere gjøre for å ta vare på hverandre? www.altermulig.net

7

MammaMageTrener Marit

Hvordan kan du holde deg i god form i svangerskapet og hvordan "få tilbake" kroppen din etter fødsel? www.mammamagetrener.no

Nyt hotellets SPA-avdeling før vi møtes igjen for å nyte en utsøkt middag.

8

Begeistringstrener Vibeke

Yes vi skal ha barn! Om å snu tankene dine fra engstelse til mestring og forventing! www.olss.no

9

Helene Hopstock

Når gleden ved å få barn uteblir og alt blir tungt. En ærlig og personlig historie om fødselsdepresjon.

10

PT og naprapat Rikard Edberg

Effektiv og resultatorientert pappa-trening som har stor betydning for din fysiske og psykiske helse..

11

Tone Aanderaa

I tillegg til å gi deg nyttige verktøy til fødselen, vil jeg også lære deg hvordan du kan få den beste starten på ammingen, og hva pappa kan gjøre for å hjelpe til. Sammen er dere et dreamteam!​ www.toneaanderaa.no

Målet mitt med denne helgen er at dere begge skal:

• Få all kunnskap dere trenger om svangerskap, fødsel og tiden etterpå
• Knytte nye nettverk med andre i samme situasjon
• Slappe av sammen og koble av fra en hektisk hverdag
• Ha det gøy og få en god latterTone Aanderaa

Hva får dere lære denne helgen?

Til deg som skal bli mamma


· Hva skjer i kroppen min under svangerskapet, hva når det andre gang?

· Kan jeg gjøre noe for å forebygge bekkenløsning?

· På hvilken måte kan yoga hjelpe meg både før og etter fødsel?

· Hvordan kan jeg trene meg opp etter fødsel?

· Hvordan kan jeg møte fødselen og lære å jobbe med kroppen og ikke mot den?

· Hva med ammingen som så mange snakker om?

· Hva gjør jeg hvis jeg ikke føler meg glad etter fødsel?

Til deg som skal bli pappa


· Kan vi ha sex når hun er gravid, hva med etterpå?

· Hvordan fikser jeg fødselen?

· Hvordan kan du møte barseltårer og en sliten kjæreste?

· Hva tenker du egentlig om å bli pappa?

· Hvordan forstå barnet ditt? Lær det nyfødte barnets hemmelige språk som du kan lære og vise din partner

· Hvor er din plass i den nye familien?

· Møte andre pappaer og dele erfaringer og forventinger

Til dere to som par


· Hvordan kan jeg og min partner forberede oss på fødsel?

· Hva gjør vi når vi kommer hjem fra sykehuset?

· Hva gjør det med mitt parforhold å få barn?

· Tid for bare dere to i vakre omgivelser. 

· Gode, komfortable rom

· 2 retters utsøkt lunsj på lørdag og søndag

· Full tilgang til hotellets spa avdeling

· 3 retters festmiddag på lørdag


spa_lys

Fra kl 10.00 på lørdag til kl 16.00 på søndag
på Son Spa.

Klar – ferdig – gå!
Bli med da vel!

5 -6 mars 2016

To dager spekket med svar på alt du og dere lurer på og er spent på rundt graviditeten og fødselen.

Overnatting i deilige rom og fri benyttelse av Son Spa sin spa-avdeling.

Utsøkt lunch både lørdag og søndag

Nydelig 3-retters middag lørdag kveld.​

Kun kr 6.490,- pr par

Er det vanskelig å få med partner, kan du komme alene. Da koster det kr. 3.445 Meld deg på her!

Ps: det er begrenset antall plasser så vær rask!


GAVEKORT

Vil du gi denne opplevelsen i gave til noen som skal bli foreldre?

gavekort

Litt mer om foredragsholderne

Sigrid

Sigrid Bonde Tusvik

Komiker og snart to barns mamma

Jeg heter Sigrid Bonde Tusvik, jeg brenner for det meste, først og fremst humoristisk retning, men også medmenneskelig, med en snert i bånn. Jeg syns alle bør engasjere seg i det samfunnet vi lever i, uansett hva du jobber med, eller hva du står for. Jeg er gravid for andre gang. Denne gangen syns jeg det er litt tyngre, litt mer kvalmende, litt tjukkere og litt mindre spennende og dobbelt så skummelt. Men jeg satser på at alt går bra også denne gangen.

Mona

Mona Valstad Elsness

Osteopat, fysioterapeut og personlig trener

Jeg er osteopat, fysioterapeut og personlig trener og jobber på Klinikk for Alle på Majorstuen. Mange kvinner opplever plager i forbindelse med svangerskap og fødsel. Erfaringen min er at mange har vesentlig god effekt av riktig trening og spesifikk osteopatisk behandling.

Jørgen

Jørgen B. Aanderaa

Konfransier

Jeg er trebarnsfar og har profesjonsstudiet i pedagogikk. Til daglig jobber jeg som skoleleder og har en hektisk hverdag som småbarnpappa der jeg finner på små ting i hverdagen for å gjøre den litt lysere.....

Maria

Maria Svedberg

Jordmor

Jeg har lang erfaring som jordmor både fra sykehus og i kommunen. I 2002 startet jeg min egen praksis og har hjulpet mange gravide og deres partnere gjennom svangerskapet. Jeg er opptatt av å møte den gravide med omsorg og trygghet og brenner for å verne om kvinnehelse.

Marit Sola

Marit Sola

Naprapat og Cert. MammaMagetrener

Jeg er naprapat og Cert. MammaMage magetrener og firebarns mamma. Brenner for at alle nybakte mammaer skal få sjekket magen sin etter graviditet og fødsel om de har delte magemuskler etter graviditeten. Gir veiledning til nybakte mammaer om hvordan det er lurt å komme i gang med trening etter fødsel med fokus på bekkenbunn og dype magen.

Tone Aanderaa

Tone Aanderaa

Privat helsesøster

Jeg er trebarnsmamma og jobber som privat helsesøster hvor jeg følger gravide og deres partnere i svangerskapet frem mot fødsel og gjennom barseltiden. Jeg har tilbudt fødselskurs i 6 år og hjulpet over 250 par. Hvert svangerskap jeg får følge er en stor gave som jeg møter med ydmykhet, engasjement, omsorg og takknemlighet. Jeg elsker rett og slett jobben min:).

Vibeke

Vibeke Olss

Begeistringstrener

Vibeke Olss – Begeistringstrener: Fra et liv med minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, lever jeg i dag et liv fylt av begeistring, positive tanker og optimisme. Jeg brenner for mer begeistring i hverdagen, det å få folk til å forstå at ved hjelp av enkle teknikker kan de selv «Lage seg en god dag»

Maria Mork

Maria Mork

Relasjonscoach

Jeg er relasjonscoach, også kalt samlivstolken fordi jeg får par til å forstå hverandre. På den måten frigjøres potensialet i deg og den du er glad i på en effektiv, trygg og morsom måte. 

Belly and baby

Belly & Baby

Gravid- og barselyoga

Vi driver Belly & Baby -  en av landets fremste aktører innen gravid- og barselyoga og tilbyr yoga for hele svangerskapet og barseltiden. Kursene passer alle nivåer og gruppene er små slik at hver elev får personlig oppfølging.. 

Helene

Helene Hopstock

Mamma til to

Mamma til Amanda og Nikolai på fem år. Jobber i Microsoft Norge, som prosjektleder i markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Trives best med fjellsko på bena, så benytter enhver anledning til teltturer i skog og fjell med de to små.

superpapsen

Ole Morten Knudsen

PappaBlogger og 2 barns pappa.

 Superpapsen.no ble satt da jeg oppdaget at Middelmådigpapsen.no allerede var tatt- Jeg forsøker så godt som mulig å leve opp til navnet. Bloggen var i utgangspunktet ment som et middel for å berolige mammaen da jeg gikk ut i sin første pappaperm. Mammaen ble slett ikke beroliget. Bloggen ble kåret til "Årets pappablogg" i 2015.

Christina og Mads

Christina Romsaas & Mads Løken


De er tobarnsforeldre fulle av kreative og kunsteriske evner som skaper magi når de synger. "Til Herman" er Christinas kjærlighetssang og ble skrevet da Herman ble født.

Rikard

Rikard Edberg


Jeg er tobarnspappa, med en tredje på gang! Jeg jobber som naprapat og Personlig Trener i Oslo. Jeg brenner for å inspirere til en frisk og sprek hverdag, både for den trente og den mindre trente. Og det er NÅ det gjelder….- jeg gir deg øvelsene som holder deg i form, og pappamagen borte…

gravid

Fra kl 10.00 på lørdag til kl 16.00 på søndag
på Son Spa.

Klar – ferdig – gå!
Bli med da vel!

5 -6 mars 2016

To dager spekket med svar på alt du og dere lurer på og er spent på rundt graviditeten og fødselen.

Overnatting i deilige rom og fri benyttelse av Son Spa sin spa-avdeling.

Utsøkt lunch både lørdag og søndag

Nydelig 3-retters middag lørdag kveld.​

Kun kr 6.490,- pr par

Er det vanskelig å få med partner, kan du komme alene. Da koster det kr. 3.445 Meld deg på her!

Ps: det er begrenset antall plasser så vær rask!

Dersom du har spørsmål vedr dette eventet denne helgen, bare ta kontakt med Tone Aanderaa på e-post eller telefon 90 51 18 82